Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Iris Class Grup Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Permanent de gene cu silicon Combinal Eyelash Lifting
452 lei
Brand
Dr. Temt
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Permanentul de gene cu silicon Combinal Eyelash Lifting Kit pentru 60 de aplicatii Dr. Temt este un produs nou al Laboratoarelor Cosmetice, are o tehnica de aplicare foarte simpla, ofera o multitudine de beneficii genelor tale la cel mai bun pret din Romania.

Permanentul de gene cu silicon Combinal Eyelash Lifting Kit pentru 60 de aplicatii Dr. Temt  confera un aspect natural de gene perfecte, creeaza iluzia unor gene mai lungi si mai voluminoase, ochii capata un aspect mult mai expresiv, genele sunt ridicate in loc sa fie ondulate, rezultatele sunt vizibile imediat si dureaza pana la 4 saptamani.

Infatisarea fiecarei persoane este determinata de privirea acesteia, inclusiv de aspectul genelor. Fie ca avem genele scurte sau lungi, efectul de curbare al acestora le confera un aspect mai expresiv.

Permanentul de gene Combinal Eyelash Lifting kit pentru 60 de aplicatii Dr. Temt foloseste o metoda inovatoare care ridica genele usor, facandu-le sa arate mai lungi si mai voluminoase, este fiabil si nu prezinta pericole.

In loc de bigudiuri, utilizam tampoane de silicon, mult mai confortabile iar genele sunt ridicate in loc sa fie ondulate.

Pentru un efect si mai expresiv al genelor tale recomandam vopsirea acestora odata cu aplicarea permanentului de gene.

PERMANENTUL DE GENE CU SILICON COMBINAL EYELASH LIFTING KIT PENTRU 60 DE APLICATII DR. TEMT are urmatorul continut pentru aproximativ 60 de utilizari.

Lotiune pentru curatarea genelor, inainte de aplicarea permanentului de gene, 3 flacoane.

Lotiune de ridicare a genelor, 3 flacoane.

Lotiune de fixare a genelor, 3 flacoane.

Adeziv, 1 flacon.

Tampoane de silicon reutilizabile, 3 perechi cu dimensiunile S/M/L.

Tratament de gene  VELVET  LASHES.

Bol din plastic, 6 bucati.

Penson aplicator, 2 bucati.

Pieptene aplicator, 2 bucati.

Stik USB cu aplicatia video a modului de utilizare al permanentului de gene.

PRET KIT - 452 RON.

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.
Din Gura in Gura